МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ 2018

2018-09-21 10:37:12

     

 

З найдавніших часів і до сьогодні мир є головно  цінністю  та найзаповітнішою мрією для всього людства.

 

В епоху глобальних катастроф, війн, збройних конфліктів, тероризму сучасне суспільство як ніколи прагне досягти сталого миру, врегулювати воєнні протистояння, знайти  стабільність та впевненість у майбутньому.

 

Захищати ідеали миру, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для його досягнення в усьому світі - основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши свято Міжнародного Дня Миру в 1982 році.

 

Наразі для українців зміст поняття “мир” набуває особливої актуальності. Ще донедавна він був повсякденною реальністю. Але протягом  останніх років на Сході нашої держави ведуться бойові дії, гинуть мирні люди, сотні тисяч біженців втратили все - членів родини, майно, роботу, здоров’я, надію.

 

Ми щиро вдячні та віддаємо шану справжнім патріотам своєї землі, всім хто став на захист нашої Батьківщини  заради свободи, незалежності, процвітання та миру в Україні.

 

Впевнені, що українське суспільство докладає максимум зусиль у цей складний для нашої країни час у збереженні миру, демократичних цінностей, культури та власної історії.

 

Українська Рада Миру закликає співвітчизників бути гідними громадянами своєї держави, об’єднатися заради миру та злагоди в Україні, розбудови демократичної процвітаючої держави.

 

Хай мир і злагода будуть завжди у нашому домі!

Слава Україні!

^