ЗАЯВА УКРАЇНСЬКОЇ РАДИ МИРУ

2022-02-25 09:09:34

 

З А Я В А   У К Р А Ї Н С Ь К ОЇ   Р А Д И   М И Р У

 

Знахабнілий очільник Кремля здійснив свій кривавий задум. По-хижацьки, копіюючи навіть за часом гітлерівський сценарій 1941-го, вдосвіта 23 лютого за його особистої команди розпочалось варварське бомбардування ряду особливо важливих військових і цивільних об’єктів нашої країни. Під ракетний обстріл потрапили і житлові будинки в ряді областей України, зокрема в Умані, Запоріжжі, Василькові, Дніпрі, Бердянську. Розпочалось повномасштабне збройне вторгнення, санкціоноване Державною Думою Росії, яка кинула виклик світовому правопорядку, всьому цивілізованому світу. Вже є людські жертви.

 

Збройні сили України вже з перших хвилин агресії дають належну відсіч ворожим формуванням в повітрі і на землі, відстоюючи територіальну цілісність і незалежність країни.

 

Українська Рада Миру, підтримуючи зусилля та звернення парламенту та Президента України до світової спільноти негайно зупинити воєнну агресію збройних сил Росії, закликає всіх людей доброї волі стати поруч з нами на захист нашої землі, адже під загрозою мир і спокій не лише в Європі, а й у всьому світі.

 

Віримо, що перемога буде за нами!

 

Слава Україні!

 

Президія Української Ради Миру

 

Завантажити файл:
files/slon/ACTION_PROGRAM-2023.jpg завантажити
files/slon/ACTION_PROGRAM-2023.pdf завантажити

^